Duomenų perkėlimas iš telefono į telefoną. Samsung pavyzdys

person Autorius: Simona list Paskelbta: Patarimai ir Naujienos Data: favorite Paspaudimai: 3245

Naujo telefono įsigijimas gali sukelti nemažai džiaugsmo. Kita vertus, tai taip pat šiek tiek apsunkina kasdienybę - juk tenka ir vėl įsivesti artimųjų numerius, perkelti nuotraukas, parsisiųsti visas naudotas programėles. Laimei, egzistuoja keli būdai, kurie gali palengvinti šiuos procesus, visai nesvarbu, kokį telefoną turite - Huawei, Xiaomi, iPhone ar Samsung. Tad, kaip paprasčiau perkelti duomenis iš vieno išmaniojo į kitą?

Smart Switch

Smart Switch - tai programėlė, kuri padės išsiaiškinti, kaip perkelti duomenis iš Samsung į Samsung. Tačiau, svarbu paminėti, jog norint pastarąją įdiegti savo telefone, reikėtų atnaujinti operacinę sistemą iki “Android 4.3” arba “iOS 4.2.1” versijų. Smart Switch palengvins nuotraukų, pranešimų ir kitų svarbių dokumentų perkėlimą į naują telefoną. Visgi, tam dar prireiks Wi-Fi, kompiuterio arba USB laido. 

Duomenų perkėlimas iš iPhone

Jeigu nusprendėte, kad norite naujo telefono ir keičiate modelį į Samsung, tikriausiai kyla klausimas - kaip perkelti visus turimus duomenis? Ar tai apskritai įmanoma? Be jokios abejonės, tikrai taip. Pirmiausiai, parsisiųskite anksčiau paminėtą Smart Switch programėlę. Tuomet, ją atidarę, spustelėkite “sutinku”, “leisti” bei “gauti duomenis”. Tada reikėtų pasirinkti atitinkamą prietaisą. Dažniausiai perkėlimui rekomenduojama naudoti USB laidą. Kita vertus, į pagalbą galima pasitelkti ir iCloud. Tuomet, belieka pasirinkti, ką norite importuoti. Viskas - truputį palaukus, Jūsų duomenys bus perkelti iš iPhone į Samsung. 

Duomenų perkėlimas iš Samsung

Be jokios abejonės, neretai nutinka ir taip, kad senus duomenis žmonės nori perkelti iš Android į Android. Tokiu atveju, viskas vyksta ganėtinai panašiai, kaip nurodėme kiek aukščiau. Be jokios abejonės, belieka pasirinkti atitinkamą prietaisą. Taipogi, šiuo atveju, teks naudoti tik USB laidą. Greičiausiai kyla klausimas - kur parsisiųsti Smart Switch programėlę? Tai išties labai paprasta. Jeigu naudojate Android įrenginį, tereikia įeiti į “Google Play Store”. Tad, neatidėliokite šio žingsnio. 

Ką dar reikėtų žinoti?

Perkeliant duomenis iš vieno telefono į kitą, daliai žmonių kyla klausimas - ar visas turinys bus pašalintas iš seno įrenginio? Tačiau, naudojant Smart Switch, atsakymas yra neigiamas. Ši programėlė sukuria duomenų kopiją, todėl visos nuotraukos ir pranešimai vis tiek išliks senajame telefone. Be jokios abejonės, svarbu paminėti, kad norint tinkamai perkelti duomenis, reikėtų atsižvelgti į tai, ar abiejose išmaniosiose priemonėse yra pakankamai vietos. Kitu atveju, tikriausiai susidursite su sunkumais.

Kaip dar galima perkelti duomenis?

Gali nutikti ir taip, jog dėl vienokių ar kitokių priežasčių duomenų perkelti per Smart Switch programėlę Jums paprasčiausiai nepavyks. Tad, ką daryti tokiu atveju? Be jokios abejonės, egzistuoja daugiau būdų, kurie padės palengvinti šį procesą. Vienu iš geriausių variantų vis dar išlieka Google Drive. Pirmiausiai, sename telefone reikėtų atsidaryti nustatymus ir rasti sinchronizavimo funkciją, vadinamą “Backup”. Tuomet, pasirinkite kokią informaciją norite išsaugoti. Be jokios abejonės, naujajame telefone turėtumėte prisijungti prie savo Google paskyros. Galiausiai, duomenys bus perkelti iš vieno išmaniojo į kitą. 

Žinoma, egzistuoja ir daugiau įvairių programėlių, kurios padės neprarasti nuotraukų bei svarbių dokumentų. Kita vertus, Smart Switch ir Google Drive yra patys patogiausi, paprasčiausi bei lengviausiai prieinami sprendimai. Tad, nepamirškite jais pasinaudoti. Kaip galite matyti, duomenų perkėlimas tikrai nėra toks sudėtingas, todėl tai padaryti gali praktiškai kiekvienas. Visgi, nepamirškite atsirinkti pačių svarbiausių dokumentų - kitu atveju, bėgant laikui, išmaniajame gali imti trūkti vietos. 

Komentuoti

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis