Kurių telefonų baterijos laiko ilgiausiai? Išsami apžvalga

person Autorius: Rūta list Paskelbta: Patarimai ir Naujienos Data: favorite Paspaudimai: 1171

Trumpai laikanti telefono baterija gali nemenkai apsunkinti kasdienybę. Tenka nuolat ieškoti, kur ir kaip pakrauti išmaniąją priemonę, kad būtų įmanoma ją naudoti toliau. Be jokios abejonės, telefonų baterijos yra ganėtinai skirtingos. Taipogi, viskas priklauso nuo to, kaip ją prižiūrite, ar tinkamai kraunate išmanųjį. Bet kokiu atveju, telefonai su ilgai laikančia baterija tampa vis aktualesni daugeliui asmenų. Tad, šį kartą aptarsime, kurį iš jų pasirinkti apsimoka labiausiai. 

iPhone baterija

Nemažai žmonių teigia, kad iPhone baterijų talpa yra ganėtinai prasta. Be jokios abejonės, tai labai priklauso nuo konkretaus išmaniojo modelio. Visgi, ilgiausiai laikanti telefono baterija yra iPhone 7 Plus. Dar keli neblogi variantai - tai 7 ir SE modeliai. Atliktas tyrimas parodė, kad pirmasis telefonas atlaikė maždaug 9 valandas. Tuo tarpu, kiti du variantai puikiai veikė po beveik 8 valandas. Kaip jau minėjome kaip anksčiau, tai priklauso ir nuo to, kaip prižiūrėsite savo telefoną. Visgi, vertėtų paminėti, jog iPhone baterijos keitimas dažnai yra ganėtinai sudėtingas procesas. Tad, geriausia, jei skirtumėte šiek tiek savo dėmesio tam, kad išlaikytumėte maksimalų turimo akumuliatoriaus pajėgumą. 

Samsung Galaxy baterija

Atliktas tyrimas parodė, kad geriausią bateriją turinčiais Samsung modeliais būtų galima laikyti S7 ir S7 edge. Pirmasis variantas atlaikė maždaug 6 su puse valandos. Tuo tarpu, antrasis - apie 7 valandas. Tai ganėtinai geri rezultatai, pralenkiantys nustatytą vidurkį. Tačiau, be jokios abejonės, bėgant laikui net ir tokia baterija natūraliai ima dėvėtis. Tad, ką daryti šiuo atveju? Žinoma, egzistuoja anksčiau paminėtas mobiliojo baterijos keitimas. Jeigu turite Samsung, tai padaryti bus gerokai paprasčiau nei su iPhone. Kita vertus, telefonui išsikraunant greičiau, rekomenduojama įsigyti nešiojamą įkroviklį. Pastarasis išties palengvins Jūsų kasdienybę. 

Kiti variantai

Nors iPhone ir Samsung telefonai išlieka vienais iš populiariausių, egzistuoja ir daugiau neblogų variantų, pasižyminčių išties geromis baterijomis. Pavyzdžiui, nustatytą vidurkį viršija Google Pixel ir Google Pixel XL išmaniosios priemonės. Pastarųjų baterijos atlaikė maždaug 7-8 valandas. Kita vertus, atskirai paminėti vertėtų ir Xiaomi Mi 5 bei HTC 10. Šių baterijos veikė apie 7 valandas. Dar vienas vidurkį viršyjantis variantas - tai Motorola Moto Z Force Droid Edition. Pastarojo baterija taip pat atlaikė maždaug 7 valandas. 

Greičiausiai kyla klausimas - kurie variantai išlaikė bent jau vidurkį? Pastaraisiais būtų galima įvardinti LG G5 ir LG V20. Šių baterija atlaikė maždaug 6 valandas. Panašiu laikotarpiu taip pat pasižymėjo Motorola Moto Z Droid Edition bei OnePlus 3 išmaniosios priemonės. Sony Xperia XZ akumuliatorius atlaikė maždaug apie 7 valandas. Tokiu rezultatu pasižymėjo ir Huawei P9, kuriuo susidomi daugybė žmonių. Bet kokiu atveju, jeigu norite pasirinkti ilgiausiai atlaikiusį variantą, derėtų įsigyti Apple iPhone 7 Plus. Pastarasis gerokai pralenkė visus kitus telefonus bei parodė puikų rezultatą. 

Kaip “taupyti” telefono bateriją?

Kaip jau minėjome kiek anksčiau, bėgant laikui baterijos ima dėvėtis. Tai visiškai natūralus ir praktiškai neišvengiamas procesas. Be jokios abejonės, daugumai asmenų norisi jį atitolinti. Tačiau, nors pilnai nuo dėvėjimosi apsisaugoti neįmanoma, galima tai pristabdyti. Tad, kaip kasdienybėje “taupyti” bateriją? Iš esmės, rekomenduojama niekada pilnai neįkrauti ir neiškrauti telefono. Bateriją geriausia laikyti ties 20-80%. Taipogi, pasistenkite išmanųjį apsaugoti nuo pernelyg didelio karščio bei šalčio. Itin dažna temperatūros kaita prisideda prie greitesnio baterijos dėvėjimosi. Tai - dvi svarbiausios taisyklės, kurias atsiminti pravartu kiekvienam. 

Komentuoti

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis