Telefono dangtelio priežiūra: kaip išlaikyti jo išvaizdą ir funkcionalumą?

person Autorius: Tomas list Paskelbta: Patarimai ir Naujienos Data: favorite Paspaudimai: 279

Įsigiję naują telefoną, dauguma asmenų stengiasi, kad šis kuo ilgiau išlaikytų pradinę savo išvaizdą. Be jokios abejonės, tai padaryti ne visuomet paprasta, mat kartais išmanusis paprasčiausiai iškrenta iš rankų. Tokiu atveju, keli nedideli įbrėžimai kai kuriuos netgi pradžiugina - juk ši situacija galėjo pasibaigti ir blogiau. Žinoma, dažniausiai susiduriama su įskilusiu priekiniu telefono stiklu. Laimei, egzistuoja specialios apsaugos, galinčios padėti to išvengti. Kita vertus, dauguma asmenų pamiršta, kad ne ką mažiau svarbu saugoti ir telefono dangtelį. Tad, ką apie šią detalę reikėtų žinoti kiekvienam?

Telefono dangtelis

Telefonų dangteliai dažniausiai būna stikliniai. Pastarieji atlieka ne tik estetinę, tačiau ir apsauginę funkciją. Būtent nugarėlė padeda išvengti įvairių nesklandumų, susijusių su baterija, pavyzdžiui, jos įskilimo ar sudužimo. Žinoma, telefono dangteliu dauguma asmenų susidomi vos kelis kartus per gyvenimą. Dažniausiai tai aktualu tiems, kurie nori pakeisti bateriją ar įdėti SIM kortelę. Tokiu atveju, kai kuriems žmonėms kyla klausimas - kaip atidaryti telefono dangtelį? Tačiau, atsakymas itin priklauso nuo išmaniosios priemonės modelio. Pavyzdžiui, Samsung ar Huawei atveju tai padaryti būna gerokai paprasčiau, nei tuomet, kai kalbame apie iPhone. Dėl šios priežasties, susidūrus su sunkumais, vertėtų kreiptis į profesionalus. Kitu atveju, galite net nenorėdami sugadinti jau turimą dangtelį. 

Kaip apsaugoti telefono nugarėlę?

Be jokios abejonės, esmine telefono nugarėlės apsauga būtų galima įvardinti kokybiškus dėklus. Dėl šios priežasties, pastaruosius rekomenduojama rinktis išties atsakingai. Tinkamas dėklas turėtų apsaugoti dangtelį nuo skilimo ar sudužimo. Be to, idealu, jei šis padės išvengti net ir paprastesnių įbrėžimų. Žinoma, dažnam žmogui atrodo, jog dėklas turi atlikti tik estetinę funkciją. Taip, gražus produktas išties atnaujina telefono įvaizdį ir geba pritraukti kitų asmenų žvilgsnius. Visgi, tai neturėtų tapti Jūsų prioritetu. Tad, pirkdami telefono dėklą, nepamirškite atsižvelgti į pastarojo kokybę ir gebėjimą apsaugoti. Be to, atminkite, kad į šį taip pat pravartu investuoti, kaip ir į papildomą ekrano stikliuką. Kita vertus, jei išmaniojo dangtelis įskilo, nepulkite panikuoti. Tokiu atveju, Jums pravers telefono nugarėlės keitimas. 

Tinkamo telefono dėklo pasirinkimas

Renkantis tinkamą telefono dėklą, rekomenduojama atsižvelgti į medžiagą, iš kurios šis pagamintas. Dažniausiai perkamais variantais vis dar išlieka silikoniniai ir odiniai gaminiai. Kita vertus, rinkoje taip pat gausu plastikinių produktų. Tad, kurį iš jų pasirinkti geriausia? Na, odiniai dėklai telefoną apsaugo tikrai neblogai. Kita vertus, pastarieji ganėtinai greitai susidėvi. Tad, belieka apsispręsti, ar išties norite investuoti į tokį produktą. Tuo tarpu, silikoniniai dėklai pasižymi kiek prastesne apsauga. Kita vertus, jų kaina dažnai yra gerokai mažesnė, todėl šie tinka daugeliui asmenų. Plastikiniai dėklai geba neblogai apsaugoti telefoną ir jo dangtelį. Be to, šie pasižymi nedidele kaina. Tad, kartais jie tampa idealiu viduriuku tiems, kurie nenori nei odinio, nei silikoninio varianto. 

Kita vertus, renkantis tinkamą dėklą, taip pat pravartu atsižvelgti į tai, kokio tipo produkto ieškote. Pavyzdžiui, egzistuoja atverčiami variantai, kurie dabartinėje rinkoje populiarėja vis labiau. Tačiau, nors šie gana gerai apsaugo telefoną, daugelis asmenų teigia, kad tai itin nepatogus pasirinkimas. Tad, viskas labai priklauso nuo konkretaus žmogaus poreikių. Be to, kai kurie dėklai pasižymi atsparumu vandeniui. Tuo tarpu, kiti geba apsaugoti tik išmaniojo kraštus. Tad, kaip galite matyti, pasirinkimo tikrai gausu. Belieka apsispręsti dėl to, kas labiausiai priimtina Jums. 

Komentuoti

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis